Sunday, February 10, 2013

DREAMS !








 Scraplifting from her BEAUTIFUL work.

 
Scraplifting challenge til 26.02.2013

Šiandiena visai neplanavau skrebinti. 
Šiandiena norėjau susitvarkyti savo skrebinimo stalčius, kuriuose tiesiog nepakeliama netvarka.Po kelių valandų tvarkymosi, pasižiūrėjus į laikrodį prisiminiau, kad čia tas pats laikotarpis, prieš gerus tris metus Scrapping.lt  komanda mane sugundė skrebligei :)Tada sužinojau kas yra skrebinimas.
Skrebukų nedariau lygiai metus  laiko, tiesiog teko pasirinkti skrebas ar sveikata... 
Tad šiandiena gavosi ne viena proga, norėjos pažiūrėti ar dar sugebu skrebinti, tuo labiau, kad konkurso užduotis kopijuoti tokią nuostabią menininkę ANNA MARIA 
Dėkoju Scrapping.lt komandai už mano kūrybos pradžią :)  
 
  
And  THANK YOU ANNA MARIA  for inspiration

Thanks for  visiting. 
AČIŪ kad aplankėt.   
 

9 comments:

  1. Wow kaip gražu! Žiūrėjau išsižiojusi. Tiek daug detalių ir taip gražiai visos suderintos. Ir tavo lengva ranka jaučiasi - toks lengvas (nors technikos prasme - sudėtingas) skrebukas :)

    ReplyDelete
  2. Niekur kitur nepaskesti taip detaliu gausoje ir ju idomybeje kaip pas tave, gali ziuret ziuret ir turbut kiekviena kart is naujo paziurejus atrasi kazka naujo. Tikrai labai smagu matyt tavo darbus, tokius TAVO stiliaus, kuriu nesumaisysi su niekuo kitu!!

    ReplyDelete
  3. :) dekui merginos .... as noreciau kad gautusi maziau tu detaliu ... bet ko gero mano rankos tokios pat greitos kaip ir mintys, del to skrebukas issiliejo :D
    Daiva - sakai lengva ranka :D zinai kam si posaki naudoja :D
    Puski- ieskok ieskok prasmes - po to pasakyk ka issifravai :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, nežinau :/ Jau būsiu ką nors ne taip pasakiusi? :P

      Delete
    2. viskas gerai :D sako jei is po isgertuviu neskauda galvos, tas kas pilste turejo lengva ranka :D cia taip liaudis sako ;)

      Delete
  4. Grazu! Kad ir po metu pertraukos, bet "formos" nepraradai ;) Lauksiu su daugiau skrebuku pasirodant ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekui ... kaip cia bus su DAUGIAU ... pagyvensim pamatysim ;)

      Delete
  5. Vau, nesakyčiau, kad buvo metų pertrauka - jausmas, kad skrebinai ir skrebinai. Nežinau ir aš, kaip tau pavyksta su tiek detalių sukurti tokį svaiginantį lengvumą. Aš ne tai, kad sužavėta - aš absoliučiai apžavėta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oj Neringa , miela malonu , sypsaus ir pati to paties saves galiu paklausti , kaip ? :D nzn ... as matyt nuplaukes vandenis .. tuom ir pasakyta :D

      Delete